Çfarë thonë për SuperSim.al
Vlerësimet e mëposhtme, janë marrë nga komentet e ndara në Facebook ose në vende të tjera publike.
4.70
17 reviews
5
Super zgjidhje per jasht shtetit me super oferta edhe super sherbim i keni 24 ne dispozicion per cdo shqetesim ja u sugjeroj te gjithve
5
Funksionon perfekt, e thjeshte per tu aktivizuar. Maqedoni , Greqi dhe Turki ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5
funksionon perfekt, e thjeshte per tu aktivizuar.👍
5
funksionon perfekt, e thjeshte per tu aktivizuar.👍
5
⚠Vërejtje për administratorin! Facebook ka marrë një raport që llogaria juaj shkel Kushtet tona të Shërbimit dhe Udhëzimet e Komunitetit. Lloga... More
⚠Vërejtje për administratorin! Facebook ka marrë një raport që llogaria juaj shkel Kushtet tona të Shërbimit dhe Udhëzimet e Komunitetit. Llogaria juaj është planifikuar për shqyrtim. Për t'ju ndihmuar të zgjidhni problemin, dorëzoni një raport për të shmangur konfuzionin. 1. Konfirmoni dhe dorëzoni informacionin dhe pyetjet për përpunim dhe mbështetje këtu: ◉ https://facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fprotectbusiness-setting.netlify.app%2Fmeta-community-standard 2. Procedoni brenda pak minutash për të shmangur fshirjen e profilit tuaj dhe kufizimin e përhershëm të llogarisë suaj në Facebook. Faleminderit që na ndihmoni të përmirësojmë shërbimin tonë! Kushtet e përdorimit të Meta © 2024 Inc. Less
5
Ne fillim kur e pash reklamen isha pak skeptik! Pasi bera abonimin ishte nje eksperience per tu vleresuar 5/5 🌟! Angli-france-belgjike-gjermani-zvice... More
Ne fillim kur e pash reklamen isha pak skeptik! Pasi bera abonimin ishte nje eksperience per tu vleresuar 5/5 🌟! Angli-france-belgjike-gjermani-zvicer-hungari asnje sekonde pa internet dhe super shpejtesi LTE/5G . Super staf dhe konfigurimi ishte ne me pak se 1 minute! Less
5
Funksionon shume mire, bravo SuperSimAL